Условия

Поръчайте от Be Healthy в няколко лесни стъпки, а ние ще обработим и доставим поръчката Ви възможно най-скоро.

При успешно завършена поръчка ще получите и-мейл или телефонно обаждане за потвърждение, съдържащ общата сума на поръчката и поръчания продукт.
Ще получите и-мейл, когато пратката е изпратена по куриер.
Моля, имайте предвид, че всички поръчки се изпращат в рамките на следващия работен ден.


ВАЖНО:
Моля, имайте предвид, че поради голямото търсене е възможно някой от продуктите, които поръчвате да не е наличен в България и да се наложи доставка.
В тези случаи, доставката се удължава със срок между 10 – 20 дни, като ние ще Ви уведомим по телефон. Доставката е без допълнително оскъпяване.

* * *
Фирма Be Healthy доставя всяка поръчана стока, чрез използване на трето лице – куриер по своя преценка.

Срокът на доставка на стоката и началният момент, от който тече, е определен за всяка стока поотделно при сключване на договора за покупко-продажба. Клиентът получава електронно писмо на посочен от него електронен адрес, указващ статуса на поръчката (подготвя се, предадена на куриер, доставена и др. подобни).

В случай че стоката е налична, същата се доставя между 2 и 3 работни дни. В посоченото време за доставка не влизат почивни и празнични дни.

Доставчикът си запазва правото да определя по-дълъг срок, за което уведомява Клиента.

В случай че Доставчикът не е определил срок за доставка, срокът на доставка на стоките е 30 календарни дни, считано от датата, следваща извършване на поръчката чрез сайта на Електронния магазин.

В случай че Доставчикът не може да изпълни договора поради това, че не разполага с поръчаните стоки, той е длъжен да уведоми за това Клиентът и да възстанови платените от него суми в срок до 30 календарни дни от датата, на която Доставчикът е следвало да изпълни задължението си по договора.